Placeholder text, please change
Bell Schedules » Rally Schedule

Rally Schedule

Rally Schedule Generally once per semester.
Description / Period Start Time End Time Length
Period 0 6:45 AM 7:38 AM 53 min
Period 1 7:45 AM 8:35 AM 50 min
Period 2 8:40 AM 9:30 AM 50 min
Period 3 9:35 AM 10:25 AM 50 min
Snack 10:25 AM 10:35 AM 10 min
Period 4 10:40 AM 11:30 AM 50 min
Period 5 11:35 AM 12:25 PM 50 min
RALLY 12:30 PM 1:03 PM 33 min
Lunch 1:03 PM 1:33 PM 30 min
Period 6 1:40 PM 2:35 PM 55 min
Period 7 2:40 PM 3:40 PM 60 min