Placeholder text, please change
Bell Schedules » DOUBLE ASSEMBLY SCHEDULE

DOUBLE ASSEMBLY SCHEDULE

DOUBLE ASSEMBLY SCHEDULE For whole-school assemblies so that everyone can fit into the Performing Arts Center.
Description / Period Start Time End Time Length
Period 0 6:45 AM 7:38 AM 53 min
Period 1 7:45 AM 8:30 AM 45 min
Period 2 8:35 AM 9:20 AM 45 min
Period 3 - First Assembly 9:25 AM 10:15 AM 50 min
Snack 10:15 AM 10:25 AM 10 min
Period 3 - Second Assembly 10:30 AM 11:20 AM 50 min
Period 4 11:25 AM 12:10 PM 45 min
Period 5 12:15 PM 1:03 PM 48 min
LUNCH 1:03 PM 1:33 PM 30 min
Period 6 1:40 PM 2:35 PM 55 min
Period 7 2:40 PM 3:40 PM 60 min